Mit kínálunk?

Lovardatechnikai épületek és eszközök

Célunk, hogy lovardád a megfelelő felszereltséggel rendelkezzen, legyen szó fedeles lovardáról, jártatógépről, futószáras karámról, kifutós vagy boxos istállóról. Segítünk, hogy a lovaspálya talaja is megfelelően karbantartott legyen, saját gyártású talajmegmunkáló eszközünkkel. Ha lovardai modernizáció, akkor válassz minket!


A ló a szabad természetben akár 60 km mozgást is igényel naponta. Ez a mozgás biztosítja a megfelelő szintű vérkeringést, az izmok megfelelő kihasználtságát. Jártatógépben lovunkat ellenőrzött körülmények között edzhetjük. Legyen szó akár rehabilitációról, akár esős időjárásról amikor a karámot nem tudjuk használni, a jártatógép igen hasznos és előnyös :) 


Fedeles lovardák

A fedeles lovarda ma már az egészséges tartás és trenírozás alapvető feltétele. Az acélszerkezetek gyártásában és kivitelezésében megszerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően számos lovarda fedett csarnokának kivitelezésével bízták meg cégünket hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Itthon a Nemzeti Lovarda, külföldön a Hof Kasselmann fedeles lovardája a legnagyobb referenciánk.


Boxos istállók

A lovardatechnika és tartástechnika területén gyártott eszközeink célja, hogy a lovak számára megfelelő életteret tudjanak biztosítani, legyen szó akár a lovassportot, a tenyésztést vagy a szabadidős lovaglást kiszolgáló létesítményekről.

Cégünk istállók teljeskörű megépítésével is foglalkozik. Több megoldást is kínálunk, hogy ügyfeleink lovardájának megfelelő istállót tudjunk építeni. Legyen az egy magasabb szintű sportistálló, vagy egy rehabilitációs központ, akár egy hobbi istálló, mi megépítjük.

Újdonságunk között szerepel a könnyűszerkezetes istálló, mely gyors és egyszerű megoldást kínál, és ráadásul költséghatékony is!

Donga csarnokok

Könnyű szerkezetes kifutós istállóink kitűnően használhatóak a legelős időszakban, lovainknak tökéletes menedéket nyújtanak, minden időjárási viszontagságnál!

Standard méretben gyártunk 10m-es szélességig ilyen csarnokokat, az épület hossza szabadon választható!

Fedése trapéz, illetve sík acél lemezzel történik, melyeket hasonlóan a tartószerkezethez, tüzihorganyzott kivitelben szerelünk, hogy minél tartósabb legyen az épület!


A modern lovardai talajok rendszeres és szakszerű karbantartása a sport- és szabadidős lovardákban is elengedhetetlen. A lovardai talajmegmunkáló gépeink alapos és tartós felületkezelést biztosítanak minden járófelület és talajminőség számára. A STEEL Bahnplaner egy lovardai felületkezelő borona, mellyel egy gyors munkamenetben optimális kezelés biztosítható (lazítás, keverés, simítás és tömörítés).