Lóboxok és épületeik

Boxos istállók

Boxos Donga csarnok

Nagyon költséghatékony épület, rendkívül gyorsan fel lehet építeni, igény esetén akár szét is lehet csavarozni, és más helyütt felépíteni. 10m széles, 15m hosszú, 2,5 m széles istálló folyosó, és 12 nm alapterületű boxok, 4,5 m gerincmagasság az alap méretei. Tüzihorganyzott zártszelvény tartószerkezet, és trapézlemez burkolat jellemzi. A boxokat ez esetben teli fa hátfallal szereljük! Mind a boxok, mind az épület tolókapukkal szerelt! 

Kevert szerkezetű istálló épület

Ha klasszikus épületet szeretne a megrendelő, akkor ajánljuk az acél tartó vázzal, tetőszerkezettel, és tégla kitöltőfalazattal épült istállót. Ebben az esetben nem szükséges feltétlenül hátfalat szerelni a boxoknak. Előnye a boxos donga csarnokkal szemben, a megnövekedett falazati hőtartó képesség

Boxok

Ha már meglévő épületbe kell új boxokat kiépíteni, ajánljuk szeretettel sok éves acélgyártói tapasztalatunkat! Messzemenőkig figyelembe vesszük a sérülésveszély megelőzését, és a felelős állattartás szempontjait! Legtöbb esetben tüzihorganyzott vázat szereleünk, és gőzölt, szárított, gyalult nút féderes bükk deszkákat építünk be. A boxokat toló ajtókkal szereljük, kérhető simogató ablak, forgatható etető, és az esztétika jegyében bármely dísz elem is!